Bij BAUHAUS kun je carrière maken

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kan groeien en jezelf continu kan blijven ontwikkelen? Dan ben je bij BAUHAUS aan het juiste adres.

Ontwikkeling

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Het ontwikkelen en stimuleren van werknemers staat daarom hoog op onze prioriteitenlijst. Tenslotte zijn het onze medewerkers die het BAUHAUS-concept naar de praktijk vertalen en elke dag opnieuw zorgdragen voor een uitstekende service. Het zorgen voor gekwalificeerde werknemers is voor ons ook de sleutel voor toekomstig succes. Dat maakt goede scholing belangrijk.

Binnen elke functie doorgroeimogelijkheden

Wij staan voor goede opleidingen en carrièremogelijkheden! Bij BAUHAUS vind je in iedere levensfase de juiste instap: of je nu student of vakspecialist bent, ervaren of nog onervaren, wij bieden je alle kansen. Werken bij BAUHAUS betekent een uitstekende interne opleiding en verschillende mogelijkheden tot om- of bijscholing.

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de doorgroeimogelijkheden op onze vestigingen of ons servicekantoor.

Doorgroeimogelijkheden op onze vestigingen

Hier kan je meer lezen over de doorgroeimogelijkheden binnen onze vestigingen. Voor iedereen zijn er mogelijkheden: van BBL’er tot starter, professional of ruim ervaren in het vak!

 

Bekijk de mogelijkheden

Een carrière op het servicekantoor

Ben jij nieuwsgierig naar de carrièremogelijkheden op het kantoor van BAUHAUS? Wij hebben verschillende afdelingen waar de mogelijkheden zeer divers zijn. Klik en lees door!

 

Bekijk de mogelijkheden

BAUHAUS Nederland C.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.