Meer dan een bouwmarkt!

BAUHAUS is sinds 2015 een nieuw begrip in Nederland, maar binnen Europa een grote speler in de Doe-het-zelf markt. Bekijk onze video en lees meer over onze cultuur, arbeidsvoorwaarden en geschiedenis.

Onze cultuur

Werken bij BAUHAUS betekent werken voor een organisatie die zich richt op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Je hebt bij ons op de vestigingen dan ook veel te maken met verschillende soorten klanten. Van vakspecialisten tot mensen met twee linkerhanden en van de huis, tuin en keuken klusser tot de koopjesjager. Om die reden zijn wij dan ook op zoek naar servicegerichte medewerkers die met iedereen door een deur kunnen en in staat zijn om de klant centraal te stellen.

Wij zijn als organisatie altijd in beweging en geen dag is hetzelfde. De sfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een lolletje. Maar uiteraard wordt er ook hard gewerkt en inzet verwacht van alle collega’s. Respect naar elkaar is van groot belang, net als elkaar de ruimte geven om fouten te maken.

Afhankelijk van de afdeling werk je samen met collega’s van jong tot oud, ervaren of onervaren. Student of vakspecialist. Wat ons allemaal bindt is de wil om te helpen en adviseren. Uiteraard naar onze klanten, maar ook zeker naar elkaar. Het motto: ‘Samen sta je sterker’ is wat ons betreft absoluut van toepassing!

Arbeidsvoorwaarden

BAUHAUS biedt zijn medewerkers in de eerste plaats een werkplek binnen een actieve, gezellige en groeiende omgeving. Hiernaast bieden wij elke medewerker een salaris passend bij de opleiding en werkervaring. Wij volgen hierin de CAO voor de Doe-het-zelf branche. Als je onze medewerkers vraagt wat ze plezierig vinden aan BAUHAUS, dan zijn ze het allemaal over één ding eens: bij ons heerst een goed bedrijfsklimaat en iedereen maakt vanaf het begin onlosmakelijk deel uit van ons team.

Om te zorgen dat onze medewerkers bij BAUHAUS aan een lange en succesvolle carrière kunnen beginnen, vinden we een gedegen inwerkperiode van groot belang. Het stimuleren van talent en leidinggevende kwaliteiten horen hier net zo bij als permanente vakinhoudelijke bijscholing. Betrokken medewerkers kunnen zich zo gericht blijven ontwikkelen en bijvoorbeeld tot leidinggevende doorgroeien.

Onze geschiedenis

In 1960 begon het succesverhaal van BAUHAUS in de plaats Mannheim in Duitsland. In dat jaar opende BAUHAUS zijn eerste gespecialiseerde bouwcentrum. Door verschillende specialistische assortimenten onder één dak te bundelen – in de vorm van zelfbediening – werd een nieuwe standaard gezet binnen de Doe-het-zelf branche. De basisprincipes die wij hanteren zijn een zeer uitgebreide product selectie, hoge service, eersteklas kwaliteit, redelijke prijzen en een goede bereikbaarheid van onze vestigingen.

Inmiddels is BAUHAUS aanwezig in 19 landen met ruim 270 vestigingen. Sinds 2015 heeft de groei ook Nederland bereikt en hebben wij ook hier flinke stappen gezet door het openen van meerdere vestigingen. Uiteraard zijn wij op de achtergrond al druk bezig met de volgende vestigingen...

Kortom, BAUHAUS groeit!

BAUHAUS Recruitment

Heb je aanvullende vragen over BAUHAUS of over een vacature? Neem dan contact op via de onderstaande gegevens:

Ontwikkel en groei door bij BAUHAUS

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Het ontwikkelen en stimuleren van werknemers staat daarom hoog op onze prioriteitenlijst. Tenslotte zijn het onze medewerkers die het BAUHAUS-concept naar de praktijk vertalen!

Doorgroeimogelijkheden

BAUHAUS Nederland C.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.