Een carrière op het servicekantoor

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kan groeien en jezelf continu kan blijven ontwikkelen? Dan ben je bij BAUHAUS aan het juiste adres!

Help jij mee BAUHAUS verder te laten groeien in Nederland?

Het servicekantoor van BAUHAUS staat in Bunnik en is met meerdere afdelingen verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze vestigingen. Alles wat wij doen staat in het teken van onze vestigingen. Onnodige overhead of overdreven luxe zul je bij ons niet tegenkomen, want we zijn met elkaar kostenbewust in alles wat we doen.

Toch investeren we ook graag! Maar dan met name in onze werknemers en de ontwikkeling hiervan. Wij zeggen niet voor niets dat onze medewerkers ons waardevolste kapitaal zijn. Dit is omdat ons in de loop der jaren één ding erg duidelijk is geworden: het BAUHAUS-concept werkt alleen zo goed, als het bedrijf kan vertrouwen op gemotiveerde en betrokken medewerkers. Ons succes komt door hun motivatie, competentie en tevredenheid.

Afhankelijk van jouw vakgebied zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien. Dit kan in de diepte, als specialist. Of juist in de breedte, als generalist. We kijken samen goed naar wat jij nodig hebt en hoe we daar komen. Er zijn namelijk meerdere wegen naar Rome! Denk hierbij aan interne kennisoverdracht, specifieke trainingen vanuit leveranciers of bijvoorbeeld een externe opleider.

Op ons servicekantoor vind je functies op de volgende afdelingen:

  • Financieel
  • Inkoop 
  • Marketing 
  • E-commerce
  • Compliance 
  • HR & Recruitment
  • Receptie
  • ICT

In de slider vind je onze carrièreladder met de verschillende functie niveaus op het servicekantoor en de omschrijving die hierbij hoort. Ben je er helemaal uit waar je staat en waar je naartoe wil? Kijk dan of je een geschikte vacature kunt vinden.

Stagiair
Als stagiair werk je mee op een van onze afdelingen op het servicekantoor. Met een frisse blik help je ons en maak je ons beter!
Medewerker
Een medewerker op het servicekantoor werkt met passie en is verantwoordelijk voor de juiste ondersteuning naar onze vestigingen.
Senior medewerker
Als senior medewerker ben je de rots in de branding voor zowel je collega’s als manager. Is er brand? Jij blust hem!
Manager
In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor jouw afdeling en zorg je voor service en kwaliteit naar onze vestigingen.
Directie
Als directielid ben je het voorbeeld voor de organisatie en verantwoordelijk voor meerdere afdelingen op het servicekantoor.

Doorgroeimogelijkheden binnen onze vestigingen

Hier kan je meer lezen over de doorgroeimogelijkheden binnen onze vestigingen. Voor iedereen zijn er mogelijkheden: van BBL’er tot starter, professional of ruim ervaren in het vak!

 

Bekijk de mogelijkheden

BAUHAUS Nederland C.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.